TurkishEnglishGerman
Dernek Web Tasarım
İletişim Bağış Yap

Deniz Aksoy

20 Temmuz 1979 yılında Ünye de doğmuştur. Öğrenim hayatına 1985 yılında Ünye Anafarta İlkokulunda başlamış ve 1995 yılında Ünye Lisesinden mezun olarak çalışma hayatına atılmıştır. İlkokuldan itibaren babası Ahmet Aksoy'un yanında ticarete ilgi duyup okul çıkışlarında ve tatil aylarında babasıyla birlikte ticaret hayatında ilk adımlarını atan Başkanımız 1990 yılında Deniz Aksoy adına ilk şirketini kurmuştur. 1996 yılında kardeşi Ahmet Aksoy ile birlikte kurdukları AKSOY FINDIĞIN Yönetim Kurulu Başkanıdır. 2009-2013 yılları arasında Ünye tİcaret Borsası Meclis Başkanı olarak görev yapan Deniz Aksoy, 2013-2018 yılları arasında Ünye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilk dönemini tamamlamış olup, 2018 yılında yapılan seçimlerde de ikinci kez Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Başkanımız evli olup 1 çocuk annesidir.

Dernek Web Tasarım © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır